Publicat: 2 Iulie, 2020 - 11:38
Share

Primăria Sectorului 2 informează că în perioada 02 - 12 iulie 2020 în sectorul 2 va avea loc o nouă acţiune de dezinsecţie împotriva ţânţarilor, acţiune care se desfăşoară pe timp de noapte, între orele 21.00 - 05.00.

Tratamentele se desfăşoară periodic, de circa 3- 4 ori în fiecare lună, în zonele cu vegetaţie: parcuri, grădini publice, spaţii verzi, locuri de agrement, cimitire, terenuri aferente imobilelor cu locuinţe colective, terenuri ale unor instituţii publice etc.

Pentru tratamentul de dezinsecţie este folosit produsul biocid MICROSIN, insecticid sub formă de microemulsie concentrată pe bază de apă, în concentraţie de min. 0,2% maximă de 0,4%. Soluţia nu pătează suprafeţele cu care intră în contact şi nu are miros.

Acţiunea insecticidului este atât imediată, cât şi de lungă durată, fiind utilizat pentru combaterea insectelor zburătoare sau târâtoare (muşte, căpuşe, viespi, gândaci de bucătărie, furnici, purici, ploşniţe, molii şi carii de lemn).

Tratamentul, aplicat de Compania Municipală ECO Igienizare Bucureşti, se va efectua prin pulverizare în sistem ULV / atomizare manuală cu echipamente specifice, pe suprafeţele cu vegetaţie din sectorul 2.

COMPARTIMENTUL PROTOCOL ŞI RELAŢII CU MASS - MEDIA
02.07.2020

Tag-uri Institutii: