26 mai 2022

Începe Folk In The City!

concert stage on rock festival, music instruments silhouettes, colorful background with copy space

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Traversăm o perioadă dificilă din toate punctele de vedere. De aceea acum, mai mult ca oricând, avem nevoie de o evadare, pe care muzica ne-o poate oferi.

Iar vineri şi sâmbătă, la Constanţa, în Piaţa Ovidiu, pentru câteva ceasuri, putem să refacem o parte din frumuseţea unui concert live! Să fim sănătoşi, să respectăm toate măsurile impuse de pandemie şi să nu lăsăm, în uitare şi tăcere, cântecul. Avem toţi nevoie de el, de orice parte a scenei am fi.

Vă aşteptăm, vineri, 22 octombrie a.c., şi sâmbătă, 23 octombrie a.c., de la ora 19.00, în Piaţa Ovidiu, la Folk In The City, ediţia I!

Vor fi alături de noi Ducu Bertzi, Mircea Baniciu, Florin Chilian, Victor Socaciu, Zoia Alecu, Maria Gheorghiu, Marius Baţu, Cristi Dumitraşcu, Vali Petcu şi Cătălin Stepa. Împreună cu Marius Bodochi, în calitate de amfitrion.

Intrarea este gratuită!

Din cauza restricţiile impuse de criza sanitară, la Folk In The City pot participa doar persoanele vaccinate antiCOVID, pentru care au trecut zece zile de la a doua doză şi care pot prezenta Certificatul verde electronic.

Pentru asigurarea desfăşurării activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară sunteţi rugaţi să veniţi la concerte cu 30 de minute înainte de ora 19.00.

Folk In The City este organizat de Art Society Center şi finanţat de Primăria Municipiului Constanţa.

Proiect: Folk In The City

Valoarea Totală a Proiectului: 230.000 lei

Asociaţia ART SOCIETY CENTER
e-mail: artsocietycenter@gmail.com
www.folkinthecity.ro

Proiect de Interes General
Finanţat din Fonduri Nerambursabile
www.primariaconstanta.ro