Publicat: 4 Martie, 2012 - 15:18
Share

În perioada 5-16 Martie, părinții vor putea depune cererile de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare. Cererile vor fi depuse la şcoala de circumscripţie.

Afişarea listelor copiilor înmatriculaţi în prima etapă şi a locurilor rămase libere se va face la unităţile de învăţământ în 19 Martie.

A doua etapă de înscriere se va desfăşura între 20-27 Martie și este destinată celor care au domiciliul în altă circumscripţie şcolară, iar în 2 Aprilie unităţile de învăţământ vor afişa listele cu copiii din alte circumscripţii şcolare înscrişi în conformitate cu opţiunile exprimate de părinţi în a doua etapă de înscriere.

A treia etapă de înscriere se va desfăşura în perioada 23-25 Aprilie şi va fi destinată copiilor ai căror părinţi au solicitat, în etapa a doua, înscrierea la altă unitate de învăţământ decât şcoala de circumscripţie, dar care nu au fost admişi şi solicită înscrierea la şcoala de circumscripţie.

Cea de-a patra etapă de înscriere va avea loc în perioada 2-9 Mai și vor puta fi înscriși copiii ai căror părinţi au solicitat înscrierea la altă şcoală decât şcoala de circumscripţie, dar au fost respinşi iniţial, din lipsă de locuri.

O altă etapă de înscriere se va desfășura în perioada 11-18 Mai - sunt vizați copii care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ în etapele anterioare.