29 noiembrie 2021

Începe lupta pentru titlul de campion naţional la „Microbist de România”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

După un episod introductiv, în care Tudor Furdui ne-a făcut cunoştinţă cu toţi cei zece concurenţi de la „Microbist de România”, din 5 mai, la TVR 1, începe competiţia propriu-zisă dedicată celor mai înfocaţi suporteri ai fotbalului românesc. Miercuri, de la 22.00, la TVR 1.

Urmează 10 episoade de întreceri la „Microbist de România, cu două meciuri în fiecare episod. Tudor Furdui alături de suporterii echipelor CFR Cluj, FCSB, Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova, FC Botoşani, Rapid Bucureşti, Petrolul Ploieşti, „U” Cluj, Poli Timişoara şi Farul Constanţa vă dau întâlnire la TVR 1 miercuri, 5 mai, de la ora 22.00, în prima zi de probe inedite, desfăşurate la 7.000 de km depărtare de casă. Reamintim, competiţia are 20 de probe, dintre care 10 sunt individuale, iar 10 – de echipă. În probele individuale, fiecare concurent luptă pentru el şi la final avem un clasament de la 1 la 10. Concurenţii primesc puncte în funcţie de locul din clasament, dar mai multe va explica Tudor Furdui în cadrul emisiunii.

Probe în premieră mondială, special gândite pentru concurenţii de la „Microbist de România”

Primul concurs de Subwing din lume, un concurs de paddling, un quiz show acvatic, o cursă de crabi pe modelul curselor de cai… sunt doar câteva dintre probele în premieră mondială pe care curajoşii concurenţi de la „Microbist de România” le vor trece pentru a-şi demonstra loialitatea faţă de echipele favorite. Le va explica pe îndelete Tudor Furdui, prezentatorul show-ului de la TVR 1, cel care comentează şi arbitrează fiecare întrecere.

În primul rând, la „Microbist de România”, concurenţii vor participa la primul concurs de Subwing din lume. Dar ce este Subwing? Este vorba despre un sport subacvatic cu scop pur recreativ, în care poţi să zbori pe sub apă cu o pereche de aripi. Prin adăugarea câtorva reguli, acesta a devenit probă în competiţie. Nimeni nu a mai făcut asta înainte şi, cu siguranţă, nimeni, niciodată, nu a mai făcut Subwing cu rechini… Vom vedea cum se desfăşoară proba la „Microbist de România”, miercuri, 5 mai, de la 22.00.

Pescuitul de seară este şi el un sport recreativ. Cu doar 2 reguli simple, realizatorii l-au transformat în probă pentru concurenţii de la „Microbist de România”.

În premieră naţională, la „Microbist de România”, un sport mult mai frumos decât pare – paddling – devine probă pentru suporterii celor mai mari echipe de fotbal de la noi.

Tot în premieră mondială, la „Microbist de România” se va desfăşura primul quiz show acvatic. „Cine greşeşte face baie forţat. Unul singur rămâne cu tricoul uscat până la final…”, ne dezvăluie Tudor Furdui.

Dar la o cursă de crabi organizată pe modelul curselor de cai v-aţi gândit vreodată? Tot pentru prima dată, aceasta se va desfăşura la „Microbist de România”. „Distracţia e garantată, mai ales că am folosit o specie periculoasă de crabi. Fiecare crab a fost pupat cu reticenţă şi eliberat…”, zâmbeşte complice Tudor.

O altă premieră mondială va fi concursul de paddling printre rechini. Ceea ce pentru surferii din toată lumea e un coşmar, pentru concurenţii de la „Microbist de România” e un vis devenit realitate. Fiţi pe fază pentru că veţi vedea imagini pe care nicio altă televiziune din lume nu le-a mai surprins!

Şi tot în premieră mondială, dintre probele individuale, e proba de darts subacvatic! Vom putea vedea şi alte probe individuale haioase, ca atletismul cu labe de snorkeling sau proba de dresat nuca de cocos… „O să fie o distracţie de la cap la coadă!”, ne promite prezentatorul show-ului „Microbist de România”.

Separat, „Microbist de România” presupune şi 10 probe de echipă, în care suporterii unor echipe cunoscute drept mari rivale vor fi nevoiţi să colaboreze. Şi la acest capitol, punctăm cu o altă premieră mondială, poate cea mai neaşteptată: la „Microbist de România” se joacă primul meci de fotbal din istorie desfăşurat pe un banc de nisip care există doar o oră pe zi, în rest fiind acoperit de apă! Multe alte probe de echipă le vom descoperi de-a lungul celor douăsprezece episoade care urmează să fie difuzate la TVR 1.

„Dragi microbişti, ne aşteaptă o experienţă incredibilă, vom deschide împreună drumuri pe care nu a mai fost nimeni şi ne vom distra pe cinste cu cei 10 suporteri care luptă pentru titlul de campion naţional la microbism… Microbişti din România, staţi prin zonă!”, ne invită Tudor Furdui la al doilea episod „Microbist de România” – miercuri, 5 mai, de la 22.00, la TVR 1.