Publicat: 27 Februarie, 2017 - 20:08
Share

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti e încântat anunţă a patra ediție a Festivalului LIKE CNDB – Schimbăm idei. Evenimentul va avea loc între 1 şi 26 martie 2017 şi va conține în premieră producții internaționale și evenimente prezentate în parteneriat cu scene bucureștene precum ARCUB și Teatrul Nottara, dar și spectacolele artiștilor sprijiniți de CNDB prin Selecția de proiecte 2016.
  
 Prima săptămână din festivalul LIKE CNDB va include spectacole marca Fierbințeanu, Arcadie Rusu, Gigi Căciuleanu, Mihaela Dancs și Andreea David. Pentru că în 2017 Schimbăm idei sub semnul întâlnirii cu publicul, toate spectacolele din LIKE CNDB vor fi urmate de discuţii pentru care artiștii din festival au invitat moderatori precum Iulia Popovici, Mihaela Michailov, Liana Tugearu și Gina Șerbănescu.

 Toate evenimentele din Festivalul LIKE CNDB vor avea loc la Sala Stere Popescu din bulevardul Mărăşeşti 80-82, cu excepţia spectacolelor „Bucureşti. Instalaţie umană”, programat pe 19 martie, de la ora 19.30, la ARCUB, şi „Alcool”, găzduit de Teatrul Nottara pe 22 martie, de la ora 19.00.