Publicat: 26 Martie, 2012 - 16:28

 În perioada 16-18 Mai 2012, va avea loc, la Bucureşti, cea de a patra ediţie a Black Sea Defense and Aerospace (BSDA), expoziţie şi conferinţă internaţională dedicată apărării, securităţii naţionale, securităţii domestice si industriei aeronautice.

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri participă la BSDA 2012  cu un stand propriu, pentru a promova activitatea operatorilor economici din industria românescă de apărare, imaginea şi interesele României în cadrul structurilor euro-atlantice, precum şi pentru identificarea de oportunităţi de investiţii şi parteneri comerciali pentru dezvoltarea unor viitoare acţiuni de colaborare în domeniu.

Evenimentul va reuni la standuri firme de prestigiu din ţară şi străinătate, care vor prezenta produse de tehnică militară apărare terestră, aeriană şi maritimă, aviaţie civilă şi produse pentru siguranţa şi securitatea domestică.

Black Sea Defense and Aerospace 2012 se va desfăşura la complexul Romaero şi este organizată de TNT Productions Romania, cu sprijinul autorităţilor guvernamentale din România si al Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti.