Publicat: 20 Septembrie, 2019 - 10:01
Share

Începând de luni, 23 septembrie a.c., vor începe înscrierile pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2020 la şcolile militare de subofiţeri din Drăgăşani şi Fălticeni. Tinerii giurgiuveni interesaţi de o carieră în Jandarmeria Română trebuie să depună cererile până la data de 15 noiembrie a.c.

Pentru această sesiune de admitere sunt disponibile:
- 190 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani (din care 3 locuri pentru cetăţeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 35 de locuri pentru S.I.E.);

- 170 de locuri la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Petru Rareş" Fălticeni (din care 3 locuri pentru cetăţeni de etnie romă şi 2 locuri pentru alte minorităţi; 5 locuri pentru I.G.Av.; 15 de locuri pentru S.I.E.).

Relaţii suplimentare privind condiţiile de înscriere la examenul de admitere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu din şos. Bucureşti, nr. 57 sau telefonic la numărul 0246/219.631, interior 24.535.

Totodată, activităţile desfăşurate pe această linie şi informaţii importante pentru candidaţi vor fi postate pe pagina www.jandarmeriagiurgiu.ro, precum şi pe paginile oficiale de Facebook şi Twitter, id: Jandarmeria Giurgiu.
 

Tag-uri Institutii: