3 iulie 2022

Începe prima ediţie a festivalului PoliBioFest!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Noi tehnologii, oportunităţi de muncă şi reprezentanţi ai celor mai importante companii, începând de joi, 26 mai

Mai este doar o zi până la PoliBioFest – festivalul care va avea loc în perioada 26 – 29 mai 2022 şi va aduna unii dintre cei mai importanţi expozanţi din agricultură, industria alimentară şi protecţia mediului.

La Conferinţa de deschidere vor participa reprezentanţi ai Guvernului României, ai Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, precum şi directori ai unor companii cu prezenţă importantă în România, precum IPSO, Agroconcept sau IRUM. Conferinţa de deschidere va avea loc începând cu ora 12:00, în Sala AN010 din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti (UPB).

Evenimentul este organizat de UPB, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6 al Capitalei şi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale. Printre expozanţi se vor număra producători şi distribuitori renumiţi de produse alimentare, horticole şi fitosanitare, distribuitori de echipamente „Hobby farm”, companii de echipamente din industria alimentară şi horticolă, distribuitori de tractoare şi maşini agricole, firme de arhitectură peisagistică, dar şi producători şi distribuitori de echipamente pentru laboratoare de cercetare sau echipamente de ingineria mediului. Seria de evenimente este o oportunitate atât pentru cei interesaţi de noile tehnologii, cât şi pentru specialiştii care îşi caută un loc de muncă la unele dintre cele mai mari companii din domeniu.

„Ne bucurăm să avem alături de noi la conferinţa de deschidere personalităţi care ne pot vorbi despre nevoile companiilor din România, despre politicile care vor fi implementate în viitorul apropiat dar şi despre modul în care cei interesaţi se pot specializa în biotehnologii. Le mulţumesc tuturor personalităţilor celor care au decis să ni se alăture la deschiderea evenimentului” – a declarat rectorul UPB, Mihnea Costoiu.

Printre personalităţile care vor fi prezente în timpul Conferinţei de deschidere a PoliBioFest se numără Valentin Sorin Costreie şi Marilen PIRTEA, Consilieri de stat în cadrul Guvernului României, Gigel Paraschiv, Secretar de stat în Ministerul Educaţiei, Tudor Prisecaru, Secretar de stat în cadrul Ministerului Cercetării şi digitalizării, dar şi Răzvan Ionuţ Teodorescu, rectorul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti. Dintre reprezentanţii companiilor, vor fi prezenţi Alexandru Badea, Manager de Resurse umane al IPSO, Florin Marin, Director tehnic al Agroconcept şi Bogdan Munteanu, Director de Vânzări al IRUM.

Sursa foto: Universitatea Politehnica Bucureşti