1 iulie 2022

Începe Turneul de Fotbal Covasna 2022

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consiliul Judeţean al Elevilor Covasna organizează prima ediţie a Turneului de Fotbal Covasna în data de 5 februarie 2022. Acesta se va desfăşura în sala de sport a Liceului Tehnologic Economic Administrativ „Berde Aron” Sfântu Gheorghe în beneficiul tinerilor care se află în învăţământul preuniversitar, dar şi a cetăţenilor.

Consiliul Judeţean al Elevilor Covasna îşi propune crearea unei comunităţi cu scopul de a participa la o activitate fizică într-un mediu social. Cu ajutorul partenerilor, Turneul de Fotbal Covasna nu va presupune niciun cost de participare din partea elevilor, oferindu-le o şansă egală tuturor doritorilor.

Scopul activităţilor extraşcolare este dezvoltarea unor aptitudini, antrenarea elevilor in activităţi diversificate, cultivarea interesului pentru activităţile socio-culturale, facilitarea integrării în mediul şcolar si fructificarea talentelor personale.

Acest eveniment nu va fi posibil fără sprijinul sponsorilor actuali: Psiho Amiral SRL, Gifts For You SRL, Retro Pizza, Richie’s Grill, Hazard Coffee, Comerţ Luci SRL, Rainbow Coffee, Dr. Office Group, Bar Montana.

Consiliile şcolare ale elevilor si Consiliul Judeţean al Elevilor Covasna a remarcat dorinţa tinerilor de a participa la noi activităţi in cadrul cărora să se poată dezvolta si să socializeze. În continuare, acestea contribuie în ajutarea elevilor din ieşirea din rutina creată de programul şcolar şi de lipsa evenimentelor restricţionate de COVID-19.

Populaţia a constatat de-a lungul timpului că nu poţi reduce dezvoltarea copilului doar la activitatea de predare-învăţare, evaluarea din sala de clasă, ci este necesar să ne orientăm şi spre alte forme de activitate, cum ar fi acest Turneu de Fotbal.

„Pe lângă meciurile de fotbal, vom avea parte şi de show-uri de dans, fiindu-ne parteneri Asociaţia Love To Dance. Principala problemă pe care o întâmpină elevii din zilele noastre este lipsa de activităţi extraşcolare care aduc aptitudini care sunt foarte importante pentru viitorul lor. Evenimentul este conceput astfel încât să combine divertismentul cu activităţile sportive si să-i motiveze pe elevi să facă lucruri noi încât să îi scoată din zona de confort. Dorim să arătăm tinerilor că nu sunt singuri în această nesiguranţă si că încă există evenimente care se bazează pe dezvoltarea lor” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Covasna, Marian Calcea.

Credit grafic: Teodora Raluca Morariu, grafician în Biroul de Presă al CJE Covasna