Publicat: 4 Mai, 2017 - 19:19
Share

Primăria Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București — PROEDUS organizează în perioada 06 — 14 mai 2017, a VI—a ediție a 'Festivalului Sportului', în Piața George Enescu din Capitală.

Competiția de fotbal masculin va începe sâmbătă, 6 mai, iar competițiile de fotbal feminin, volei, baschet și handbal, atât masculin cât și feminin, vor începe în zilele de 07 mai, respectiv 08 mai 2017, pe terenurile special amenajate în Piața George Enescu din Capitală.

La aceste concursuri s-au înscris 1.768 de elevi bucureșteni, după cum urmează: 528 de băieți și 121 de fete la fotbal, 209 băieți si 165 de fete la volei, 169 de băieți și 169 de fete la handbal, 264 de băieți și 143 de fete la baschet.

Anul acesta se va da startul competițiilor sportive într-un mod inedit. Astfel, în deschiderea Festivalului Sportului, pe data de 6 mai, începând cu ora 17:00, va fi organizată 'Gala Sportului Școlar Bucureștean pentru clasele V-VIII', festivitate de premiere în cadrul căreia elevilor bucureșteni ai claselor V-VIII, campioni sportivi naționali și internaționali, le vor fi răsplătite eforturile depuse de-a lungul anului școlar 2015 — 2016, în cadrul competițiilor și campionatelor naționale și internaționale. In semn de apreciere pentru activitatea lor, Primăria Municipiului București le va oferi elevilor premii in bani, dar și tabere la mare, pe litoralul romanesc și pe cel grecesc.

Primăria Municipiului București, prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București — PROEDUS, este impresionată de numărul mare de campioni naționali și internaționali pe care îi are Municipiul București, și dorește să îi premieze pe aceștia, în semn de mulțumire pentru tot efortul depus și pentru orele extenuante de antrenament care au făcut ca acești elevi bucureșteni să aducă mândrie țării și în special Municipiului București.