Publicat: 18 Iunie, 2017 - 17:00
Share

Începând cu data de 19 iunie, Primăria municipiului Piatra-Neamț, prin societatea Consiliului Local — SC Salubritas, va demara acțiunile de dezinsecție — deratizare pe raza municipiului Piatra Neamț, pe spațiile domeniului public și privat al municipalității (spații verzi, zone recreaționale), căminele și canalele aferente rețelelor tehnico-edilitare. Lucrările de dezinsecție și deratizare se vor desfășura pe parcursul nopții, pentru a reduce disconfortul populației și se vor finaliza în data de 03.07.2017. În cadrul acțiunii sunt folosite substanțe aprobate de către Direcția de Sănătate Publică.

Informăm cu această ocazie despre obligația cetățenilor cu gospodării individuale, operatorilor economici, instituțiilor publice și asociațiilor de proprietari/locatari de a asigura combaterea și stingerea focarelor determinate de insecte și rozătoare vectoare, purtătoare de maladii transmisibile și/sau generatoare de disconfort din gospodăria proprie sau din spațiile pe care le dețin cu orice titlu.

Acțiunea de de dezinsecție — deratizare se va finaliza cu un control entomologic pentru evaluarea eficienței operațiunilor executate realizat de către personalul specializat din cadrul Direcției de Sănătate Publică Neamț.