Publicat: 14 Septembrie, 2016 - 17:14
Share
Cel mai mare târg de mobilă, echipamente și utilaje pentru industria mobilei din România!

Sunteți așteptați la Romexpo pana duminica, 18 septembrie, pentru a descoperi diferite stiluri de mobilier, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, pana la cel combinat cu sticla sau piele, sau chiar pictat manual, obiecte de design interior, accesorii si corpuri de iluminat, dar si echipamente, masini si utilaje pentru profersionistii din industrie! 

Cele sase saloane tematice va faciliteaza accesul in zonele care va intereseaza:

   • Salonul Clasic – amplasat in Pavilioanele C1 si C2;
   • Salonul Design – amplasat in Pavilioanele C4 si C5;
   • Salonul Confort - amplasat in Pavilioanele C4 si C5;
   • Salonul Bucatarii – amplasat in Pavilionul C3;
   • Salonul Decoratiuni si Corpuri de Iluminat – amplasat in Pavilionul C6;
   • Salonul Echipamente, Masini, Utilaje si Accesorii – amplasat in Pavilionul Central.

    Odata ajunsi in Centrul Expozitional puteti participa si la demonstratii de prelucrare a lemnului, simulari de design interior, conferinte si seminarii pe teme de interes pentru dumneavoastra, decernarea premiilor Concursului National de Design de Mobilier, precum si la Conferinta de Design aflata la a V-a editie, care se va desfasura vineri, 16 septembrie, incepand cu ora 10.00.

    Nu ratati participarea la Tombola vizitatorului la care va puteti inscrie pana duminica, 18 septembrie, la ora 13.00, si unde puteti castiga premii constand in obiecte de mobilier si de amenajare interioara. Mai multe detalii pe http://www.bife-sim.ro/tombole-bife-sim-2016!