Publicat: 15 Mai, 2014 - 13:56

Primaria Municipiului Bucureşti, prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret, organizează, începând de joi, 15 mai, şi până în data de 18 mai, Târgul Oferta Educaţională.

Proiectul reuneste 112 de expozanti si peste 5000 de vizitatori, elevi ai claselor VII– VIII si parintii lor si are ca scop consilierea si informarea acestora cu privire la procedura si oportunitatile de inscriere si admitere la liceu. De asemenea, in cadrul evenimentului vor fi organizate seminarii si jocuri interactive.

Targul Oferta Educationala este organizat la Palatul National al Copiilor si este deschis vizitatorilor, astfel:
Joi – Sambata 10:00 – 18:00
Duminica 10:00 – 17:00

In cadrul deschiderii evenimentului va avea loc si prezentarea si discutarea Hotararii CGMB privind crearea Parteneriatului Civic pentru Educatie – CIVITAS in prezenta a 1000 de persoane – reprezentantii Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, directorii scolilor si liceelor bucurestene, consilierii educativi, reprezentantii Consiliilor Elevilor din licee, liderii de sindicat ai Federatiei SPIRU HARET, reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Parinti din Invatamantul Preuniversitar.