29 septembrie 2022

Inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 06.07.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc.

În cauză s-a reţinut faptul că, la data de 06.07.2022, inculpatul a introdus pe teritoriul României, prin intermediul unei firme de curierat, cantitatea de aproximativ 2,2 kilograme de canabis, disimulată într-un colet, expediat din Spania.

Inculpatul a fost prins în flagrant la data de 06.07.2022 de către poliţiştii din cadrul B.C.C.O. Bucureşti – Serviciul Antidrog, imediat după ce a ridicat coletul conţinând drogurile de risc.

În cursul zilei de astăzi inculpatul va fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul B.C.C.O. Bucureşti – Serviciul Antidrog.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie. Comunicat de presă – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism