Publicat: 7 Octombrie, 2016 - 18:26
Share

Joi, 6 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a depistat, în zona Pieței ”Mihai Viteazul” din municipiul Arad, o persoană care oferea spre comercializare sticle cu alcool.
Persoana a fost legitimată, în vederea stabilirii identității, la verificări rezultând că este un bărbat în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în comuna Șagu din județul Arad. În autoturismul acestuia, au fost găsite 13 sticle cu alcool etilic pe care le oferea spre comercializare.  
Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării sticlelor cu alcool și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de contrabandă colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform prevederilor Codului Vamal al României.