21 mai 2022

Înscriere la Congresul Național de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Consorțiul format din Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB), Asociația Română de Balneologie (ARB), Societatea Română de Neuroreabilitare (RoSNeRa), Societatea Română de Patologie, Terapie și Recuperare Vertebro – Medulare (RoSCoS) și Societatea Specialiștilor în Reabilitare Medicală și Medicină Fizică din Republica Moldova (SSRMMFRM) va organiza, în perioada 1 – 5 Septembrie 2021, Congresul Național Anual de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie, cu participare internațională, într-o variantă hibridă – inclusiv prin participare fizică – la Covasna sau/și online, pe platforma zoom a evenimentului.

Taxe de înscriere: descarcă documentul atașat
Taxe înscriere ONLINE: descarcă documentul atașat

Taxele de înscriere se vor achita exclusiv în contul:
RO30BTRLRONCRT0334720703 deschis la Banca Transilvania
Client: ASR DE MEDICINA FIZICA DE RECUPERARE SI BALNEOCLIMATOLOGIE, CIF: 35342650 – link
Pentru FACTURA, va rugam sa aveți în vedere urmatoarele date de contact:
Ana-Elena Stoian, Departament Comunicare, Secretariat şi Relaţii Publice-Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare şi Balneoclimatologie
Telefon mobil: +40726368144
E-mail: stoian.anaelena@yahoo.com

Congresul va conține elementele necesare unei dezbateri academice de vârf pentru dezvoltarea domeniului medicinei fizice, recuperării și balneologiei.
Pentru organizarea congresului am creeat o pagină de web și vom oferi constant informații de interes pentru participanți, la adresa: https://bioclima.ro/Congres2021.php.
Abstractele se trimit pe adresa de email: abstract2021@bioclima.ro.

Sesiunea științifică Internațională (în limba engleză) va avea loc în data de 1 Septembrie 2021, începând cu ora 10.30. Gala Dinner va fi organizată tot în aer liber, Sâmbătă, 4 Septembrie 2021, începând cu ora 19.

Informații suplimentare pot fi solicitate pe email: congres2021@bioclima.ro
Vă mulțumim pentru sprijinul și încrederea dumneavoastră!

STUDENȚII PARTICIPA ONLINE GRATUIT! – pe baza inregistrarii pe site.