18 octombrie 2021

Înscrieri la Bursa de Spectacole de la Sibiu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Bursa de Spectacole de la Sibiu, ediţia 2021. Înscrieri până în 26 iulie, pentru artişti, operatori culturali, instituţii de spectacole şi reţele culturale din întreaga lume

Bursa de Spectacole de la Sibiu, singura structură de acest gen din România, se va desfăşura în perioada 23-26 august 2021, în format hibrid. Participanţii prezenţi în Sibiu, dar şi cei ce nu vor putea călători vor dialoga şi construi împreună, prin soluţii digitale, noi proiecte artistice şi culturale. Astfel, Bursa devine o punte între dimensiunea fizică şi cea online, un loc de întâlnire, conversaţie, construire şi imaginaţie pentru toţi cei care activează în domeniul artelor spectacolului.

Participanţii sunt invitaţi să se înscrie până în data de 26 iulie, completând formularul dedicat din această ediţie. Mai multe detalii pe website-ul festivalului.

Cine poate participa:
1. Artist/Companie
Artist independent, companie de teatru care produce spectacole sau alte tipuri de produse culturale: teatru, dans, muzică, circ, artă stradală, artă vizuală, artă digitală, film, artă multidisciplinară etc.
2. Producător/Agent/Promotor
Profesionist care reprezintă artişti şi companii artistice, produce şi promovează spectacole sau alte tipologii de produse culturale.
3. Director/Programator/Reprezentant
Profesionist care găzduieşte şi/sau organizează spectacole şi evenimente artistice.

Bursa de Spectacole de la Sibiu se adresează, deopotrivă, şi experţilor în atragerea de finanţări nerambursabile, consultanţilor, finanţatorilor şi sponsorilor precum şi altor instituţii de suport în domeniul cultural de la nivel local, regional, naţional, european şi internaţional.

Bursa de Spectacole de la Sibiu este o structură asociată a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), marcă înregistrată la OSIM. Aceasta acordă şanse tuturor artiştilor, operatorilor culturali, instituţiilor de spectacole şi reţelelor culturale care îşi doresc să întâlnească producători importanţi din întreaga lume. Prin evenimentele sale, Bursa oferă participanţilor, încă de la prima ediţie din 1997, contextul ideal de a-şi promova proiectele artistice şi de a stabili parteneriate în domeniul artelor spectacolului.

Ediţia 2021 a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se va desfăşura în perioada 20-29 august, va avea o triplă dimensiune – fizică, hibridă şi online, tema ediţiei fiind „Construim speranţa împreună”.
Informaţii suplimentare, pe site-ul Festivalului, www.sibfest.ro, sau la adresa de e-mail office@sibiuartsmarket.ro.