Publicat: 7 August, 2016 - 14:53
Share

Intr-o lume in care creativitatea si inventivitatea sunt importante  pentru pregatirea profesionala, Scoala de Televiziune “TUDOR VORNICU”  lanseaza cel mai mare proiect educational, care acopera patru mari domenii de interes: televiziune, digital media, Junior TV, public speaking si comunicare. De asemenea, va deveni prima scoala in domeniul media cu module de predare in limbile romana si engleza. 

Cursurile STV ofera o educatie continua si completa, scopul primordial fiind acela de a oferi dezvoltarea abilitatilor cursantilor pe termen lung. Sustinem cursantii creativi, dornici de perfectionare si afirmare inca de la prima intalnire. 
Cursurile personalizate, adaptate in functie de nevoile pietei si tehnologiei de moment, vor fi sustinute de profesori si jurnalisti de top din universitati de profil si mass media, determinati sa impartaseasca mai departe cunostintele lor. 

Punem foarte mult accent pe pregatirea practica de lunga durata, sustinuta in companii de profil (televiziune, radio, presa scrisa si online), precum si pe realizarea de proiecte individuale si in echipa, care sa le faciliteze integrarea rapida in mediul firmelor angajatoare. 

Programa scolara se adreseaza: 

    Adolescentilor, care vor sa urmeze o cariera in domeniul mass media.
    Persoanelor, de orice varsta, care vor sa obtina o a doua specializare intr-un domeniu conex.
    Copiilor cu varste cuprinse intre 7 - 14 ani, dornici/curiosi/interesati sa participe la cursuri creative, stimulative, interactive si de perfectionare in domeniul televiziunii.  

Durata cursurilor difera in functie de specializari: 

    Televiziune : reporter/redactor prezentator Tv, editor imagine, cameraman/operator imagine, make-up - 9 luni
    Public Speaking si Comunicare - 4-6 saptamani
    Digital Media - 6 saptamani
    Cursuri de televiziune Juniori - 6 luni, cu posibilitate de prelungire
    Ateliere/cluburi pentru Juniori - 1 zi

Scoala de Televiziune “Tudor Vornicu” este o institutie de invatamant acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii prin Autoritatea Nationala pentru Calificari. Certificatele de absolvire/diplomele eliberate, in urma examenului de absolvire, sunt recunoscute atat in Romania, cat si la nivel european. 
Scoala de Televiziune “Tudor Vornicu” a pregatit sute de cursanti, de-a lungul anilor, multi dintre ei devenind in timp embleme ale televiziunilor generaliste si de stiri.
Din anul 2014, scoala  face parte din trustul de presa Adevarul Holding - Prima Tv. Mai multe informatii se gasesc pe site-ul STV: www.scoala.tv 

Constantin Academy este o scoala privata, infiintata la inceputul anului 2016, din dorinta de a veni in sprijinul celor care isi doresc sa urmeze o cariera in televiziune, a tinerilor pasionati de actorie, a celor care vor sa se dezvolte pe plan personal, dar si a persoanelor care doresc sa-si dezvolte abilitatile de comunicare. La baza metodei de predare “Constantin Academy” stau luni intregi de studiu si experienta trainerilor. Metoda de predare, originala la toate specializarile, ii face pe cursanti sa acumuleze cat mai repede informatiile si sa raspunda imediat la exercitiile practice. Activitatea academiei poate fi urmarita si online pe www.constantin.academy