Publicat: 18 Iunie, 2017 - 13:15

Ofițer de evenimente — 2 posturi

Responsabilități:

Îndeplinirea unor sarcini administrative în legătură cu evenimentele organizate de către asociație.

Va elabora concepte pentru evenimentele următoare ale instituției, va efectua toate demersurile necesare logistice aferente organizării unui eveniment: planificarea bugetului pe categorii de cheltuieli, întocmirea tuturor documentelor și rapoartelor necesare pentru decont, va realiza planificarea următoarelor evenimente și documente de contabilitate primară.

Profilul candidatului:

Excelente abilități de comunicare, capacitatea de a respecta termene stricte de predare, atitudine profesională la telefon.

Relații instituționale — 2 posturi

Acest post presupune identificarea posibilelor organizații cu care asociația ar putea dezvolta parteneriate, atât pe plan național, cât și internațional, contactarea acestora și prezentarea activităților asociației, construirea de baze de date și menținerea unui dialog permanent cu aceste instituții.

Responsabilități:

Gestionarea relațiilor externe ale asociației și în special cu fundațiile și asociațiile similare din Europa.

Persoana respectivă va menține corespondența cu toate aceste fundații. Inițial, poziția va implica lucrul la demararea unor programe comune cu astfel de fundații dar și continuarea sub o altă formă a legăturilor deja existente.

Profilul candidatului:

Student la Științe Politice/Relații internaționale/ASE, cxcelentă cunoaștere a limbii engleze (scris și vorbit), foarte bune aptitudini de comunicare.

Este necesar ca persoana respectivă să dețină un laptop personal și să fie dispusă să îl utilizeze pentru sarcini de serviciu.

De asemenea, persoana respectivă trebuie să se poată documenta pe cont propriu pe internet (și în special pe site-urile fundațiilor partenere).

Writer/Journalism/Public relations — 2 posturi

Responsabilități:

Candidatul va lucra în directă coordonare a Președintelui Asociației, Răzvan Orășanu.

Responsabilitatea principală va fi legată de asistență la scrierea unui articol săptămânal (factual sau articol de opinie, care ulterior va fi publicat în România Liberă sau pe platforma contributors.ro). Poziția oferă oportunitatea de a învăța tot ceea ce trebuie știut despre structura unui text, despre scrierea unui punctaj pentru politicieni pentru aparițiile în emisiunile TV, precum și ocazia de a interacționa cu posturile de televiziune.

În plus, candidatul va pregăti notificări emise în baza legii 544 (privind liberul acces la informațiile de interes public) în numele asociației, ce ulterior vor fi depuse la diverse autorități publice/instituții și vor face obiectul diverselor anchete efectuate de către asociație.

Profilul candidatului:

Vor fi preferați candidații cu un background în studii economice, administrație sau jurnalism, aceasta nefiind o condiție obligatorie.

foarte bună cunoaștere a limbilor română și engleză (în special în scris) este esențială.

Cele 3 publicații principale în care se postează articole de opinie sunt România Liberă, platforma www.contributors.ro, precum și blog-ul www.razvanorasanu.ro

http://www.razvanorasanu.ro/romania-isi-scuipa-plamanii/

http://www.contributors.ro/?s=razvan+orasanu

Social media intern — 1 post

Cunoștințe:

Abilitați de content development pentru social media (Facebook, LinkedIn, Twitter, s.a.),

cunoștințe de design graphic (Photoshop, CorelDraw, Illustrator s.a.),

cunoștințe de baza de online advertising, cunoștințe de copywriting.

Va menține contactul cu publicul asociației, va actualiza în permanență pagina de pe Facebook a asociației,

va ajuta la identificarea unor noi persoane potențial interesate de activitatea asociației,

va pregăti materiale grafice pentru promovarea evenimentelor,

va concepe campanii de promovare a evenimentelor și activității asociației în cadrul rețelei de socializare.

Studii în domeniile:

Relații Publice, Comunicații, Jurnalism, Marketing

Stagiar în domeniul politicilor publice în educație — 1 post

Responsabilități:

vei ajuta la conceperea programelor dedicate subiectului Educației,

vei fi la curent în permanență cu toate noutățile aferente acestui domeniu

vei propune teme de interes care se pot concretiza ulterior prin politici publice,

vei ajuta la scrierea unor articole în domeniul educației precum și la realizarea unui studiu de caz legat de un proiect educațional reușit din jud. Cluj (Transylvannia College).

vei ajuta la conceperea Conferinței Naționale pe Educație ce va avea loc în anul 2018,

vei contacta în numele asociației organizații europene preocupate de acest domeniu, vei redacta scrisori de invitație pentru înalți oficiali ai Uniunii Europene, vei propune un concept pentru această conferință.

Profilul candidatului:

Pasionat de educație și de politici publice, ordonat în gândire, cu abilitați demonstrabile

de a scrie articole/esee

Capacitate de a face research independent.

O mostră de scris, pe lângă CV, va ajuta pentru o mai ușoară calificare.

Beneficii:

Stagiarii se vor putea implica în toate proiectele existente ale asociației,

Munca poate fi adaptată într-o oarecare măsură aptitudinilor pe care stagiarul dorește să și le dezvolte

Stagiarii vor putea participa gratuit la toate trainingurile asociației din anul 2017

Toate pozițiile implică un program de lucru flexibil, de 10-12 ore pe săptămână.

Durata contractului este de 3 luni, cu posibilitate de prelungire, prin înțelegerea părților de maxim încă 3 luni.

Programul de lucru poate fi negociat de la caz la caz, în funcție de celelalte angajamente educaționale și profesionale ale internului, atâta vreme cât internul se poate angaja, pe durata determinată de timp la livrarea unor materiale de calitate.

Acest internship se pretează pentru orice persoană ce dorește să învețe politici publice, să ajute la elaborarea lor, să învețe cum se accesează proiecte cu finanțări din fonduri europene.

Poți învăța despre procesul de guvernare, partide politice, vei analiza legi, bugete, achiziții publice, baze de date și vei învăța cum funcționează administrația publică. Vei avea ocazia să cunoști primari, politicieni și oameni de afaceri.

Vă rugăm să transmiteți un CV actualizat la adresa: office@tinedenoi.ro

Asociația 'Ține de Noi' este o organizație nouă care își propune să creeze comunități active în domeniul politicilor publice economice, educaționale și în domeniul energiei și constituirea unui spațiu de dezbatere în societate legat de problemele guvernării României. Obiectivul principal este de a crea în jurul acestei organizații un adevărat laborator de idei orientate spre societate și un nucleu pentru politici publice viitoare. Promovăm valorile democratice și euro — atlantice ca o șansă pentru modernizarea României.

Asociația 'Ține de Noi' reprezintă noul proiect demarat de Răzvan Orășanu (Președintele asociației, fost Director Executiv al Institutului de Studii Populare, Kokkalis Fellow la Harvard University — John F. Kennedy School of Government (2012), Consultant local pentru Banca Mondială (2010), director de cabinet al Președintelui Consililul Concurenței (2009), Consilier de Stat al Primului Ministru pe probleme economice (2005 și 2007-2009) și Președinte AVAS (2006). Absolvent London School of Economics, Joint Vienna Institute. Autor a peste 200 de articole în domeniul economic și al politicilor publice — în Ziarul Financiar, Capital, Money Express, Evenimentul Zilei și Contributors.ro).