Publicat: 25 Aprilie, 2019 - 15:17

În perioada 26 aprilie -01 mai 2019, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la un număr de 39 manifestări religioase, cultural artistice şi sportive. Totodată cu prilejul Sărbătorilor Pascale vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona a 15 lăcaşuri de cult ortodoxe, din municipiile Timişoara şi Lugoj dar şi oraşele Sânnicolau Mare, Deta şi Făget.

Pentru prevenirea producerii unor evenimente nedorite, jandarmii fac următoarele recomandări:

- participanţii la manifestările religioase, cultural artistice şi sportive, să respecte indicaţiile jandarmilor şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;

- în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi;

- să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje etc.) şi să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia.

Cetăţenii sunt rugaţi să anunţe la numărul unic de urgenţă 112 orice incident sau orice altă problemă legată de ordinea şi liniştea publică. De asemenea, jandarmii pot fi apelaţi şi la numărul de telefon 0256.222.229.

Tag-uri Geo: