27 octombrie 2021

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău scoate la concurs 18 posturi de agenţi şi ofiţeri de poliţie prin încadrare directă

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, 9 posturi de ofiţeri de poliţie şi 9 posturi de agenţi de poliţie.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie a.c., inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialităţile cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, comunicaţii şi informatică, logistică, ordine publică, pregătire profesională, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, rutieră şi relaţii cu publicul.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţiile de participare, documentele necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:

https://bz.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

În perioada 21 – 29 octombrie a.c., se va desfăşura proba eliminatorie de evaluare a performanţei fizice, respectiv proba practică, în funcţie de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă.

La data de 6 noiembrie a.c., va fi desfăşurată proba scrisă, de tip test grilă.