1 iulie 2022

Inspectoratul General pentru Imigrări scoate la concurs, prin încadrare directă, cinci posturi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Inspectoratul General pentru Imigrări scoate la concurs, prin încadrare directă, cinci posturi vacante, de ofiţeri şi agenţi, în specializări precum proceduri administrative şi judiciare de azil, resurse umane, achiziţii publice şi analiză de risc.

Dosarele de înscriere, în volum complet, se depun, exclusiv, în format electronic şi se transmit pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro.

Inspectoratul General pentru Imigrări scoate la concurs, într-o primă etapă, 5 posturi vacante, dintre care 3 de ofiţer de poliţie şi 2 de agent de poliţie, prin încadrare directă.

Posturile vacante sunt în cadrul aparatului central şi la nivelul Centrului Regional de Proceduri şi Cazare a Solicitanţilor de Azil Maramureş în specializări precum proceduri administrative şi judiciare de azil, resurse umane, achiziţii publice şi analiză de risc.

Anunţurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secţiunea „Carieră”. Începând de astăzi, 25 octombrie a.c., pot fi transmise dosarele de înscriere, în volum complet, exclusiv în format electronic pe adresa de e-mail cariera.igi@mai.gov.ro.

Informaţii suplimentare privind participarea la concurs, condiţiile de recrutare, probele de examen, criteriile de departajare şi alte date importante pot fi obţinute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări, în timpul programului de lucru, la numărul de telefon 021/4107513 şi interiorul prevăzut în anunţ.

Totodată, comunicăm faptul că la nivelul instituţiei, conform graficului de planificare, vor fi scoase la concurs şi alte posturi vacante din domeniul de activitate pentru acoperirea deficitului de personal existent.