Publicat: 16 Februarie, 2015 - 14:58
Share

Preşedintele INS,Tudorel ANDREI, a transmis următoarea scrisoare cetăţenilor: 
 
Stimate cititor,

Institutul National de Statistica se modernizeaza si doreste astfel sa fie cat mai aproape de dumneavoastra, oferindu-va cele mai noi date statistice, prezentate intr-un nou format al comunicatelor de presa. Este un format pe care il consideram mai adaptat tendintelor moderne si, speram, mai accesibil nevoilor actuale de informare.
De asemenea, suntem in permanenta preocupati ca dumneavoastra, cititorii nostri, sa fiti continuu infirmati privind ultimele aparitii editoriale ale institutului. De aceea, dorim sa va atragem atentia asupra fiecarei aparitii editoriale cu rezultatele cercetarilor noastre, printr-un pliant din care, dupa lectura, veti putea decide daca merita sau nu sa va continuati demersul studiind publicatia propriu-zisa. De altfel, pentru a veni in intampinarea preocuparilor dumneavoastra, am decis, inca din luna aprilie a anului trecut, sa asiguram disponibilitatea totala si gratuita a informatiilor statistice din baza de date statistice TEMPO, ce poate fi accesata la http://statistici.insse.ro/shop raspunzand in acest fel tuturor solicitarilor provenite din randul institutiilor publice, a mediului de afaceri, a cercetatorilor si a cetatenilor.
Si, pentru a putea satisface cerintele utilizatorilor, am conceput un chestionar prin care dorim sa aflam cum ati prefera sa arate in viitor, publicatiile INS. Puteti, de asemenea, sa ne vizitati si pe Facebook unde veti gasi toate noutatile legate de activitatea noastra. In speranta ca prin aceste randuri v-am trezit interesul, nu ne ramane decat sa speram intr-o rodnica si cat mai indelungata colaborare intre noi, statistica oficiala romaneasca, in calitate de producator de date, si dumneavoastra, utilizatorii informatiilor noastre. 
 
Cu stima,
Tudorel ANDREI 
Presedintele INS