Publicat: 26 Ianuarie, 2017 - 08:29

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" si Uninvented Kids va invita la conferinta "Povesti din taramul inghetat - Polul Sud", care va avea loc sambata, 28 ianuarie 2017 de la ora ora 11.00, in Sala Atelier a Muzeului.

Invitatii speciali ai acestei conferinte sunt vestitii exploratori Dodi si Roni, care s-au intors de curand din expeditia de la Polul Sud si sunt nerabdatori sa le povesteasca micutilor participanti despre vietuitoarele care locuiesc in Antarctica. Cei doi prieteni s-au intalnit cu pinguinii poznasi, care nu ezita sa fure pietre de la vecini ca sa-si construiasca cuiburile, i-au admirat pe micutii pui de cormoran cu ochi albastri, care se nasc fara puf dar supravietuiesc
temperaturilor scazute si au fost fascinati de simpaticii pui de elefant de mare, care isi folosesc inotatoarele mici si delicate, cu unghii lungi, pentru a-si scarpina boticul!

In a doua parte a intalnirii, papusarii va vor pune atentia la incercare printr-o serie de ghicitori si jocuri puse in scena sub forma teatrului de umbre.

Taxa de participare este de 15 lei/copil. Inscrierea participantilor se poate face in limita a 50 de locuri.

Ne bucuram ca intalnirile lunare cu neinfricatii exploratori Dodi si Roni au strans mereu un public atat de numeros! Cu acest prilej, va anuntam ca au fost rezervate toate locurile pentru conferinta din aceasta sambata (28 ianuarie 2017) de la ora 11. Va asteptam cu mult drag la urmatoarea editie din luna februarie!