Publicat: 4 Octombrie, 2012 - 10:46
Share

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, alături de viceprimarul Gabriel Petrea, participă astăzi, la sediul Primăriei Sectorului 6, începând cu ora 12.00, la o întâlnire cu reprezentanţi din cadrul Poliţiei Naţionale, consilieri locali, directori din cadrul serviciilor descentralizate Sector 6, precum şi cu reprezentanţii firmelor de pază care au încheiate contracte cu unităţile de învăţământ din Sectorul 6.
 
Scopurile întâlnirii sunt identificarea şi dezbaterea punctelor vulnerabile ale siguranţei în unităţile de învăţământ din Sectorul 6 pentru evitarea oricăror incidente.
 
„Începerea noului an şcolar implică sporirea gradului de siguranţă în unităţile de învăţământ din Sectorul 6. Dacă există puncte vulnerabile, acestea vor fi identificate şi eliminate, îndepărtând, astfel, orice risc de producere a unor incidente nedorite.
Vor fi luate măsurile necesare pentru ca activitatea didactică să nu fie perturbată şi elevii să se simtă în siguranţă”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.