15 august 2022

Întâlnirea delegaţiei AEP cu Promo-LEX în cadrul vizitei oficiale în Republica Moldova

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În cadrul vizitei oficiale în Republica Moldova, preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), domnul Constantin-Florin Mituleţu-Buică, însoţit de şeful Departamentului cooperare internaţională, domnul Sorin-Gabriel Lazăr şi de directorul Direcţiei comunicare, doamna Anamaria Revnic-Călugăriţa, s-a întâlnit astăzi, 24 iunie 2022, cu reprezentanţii Promo-LEX.

Agenda întâlnirii a cuprins o serie de discuţii cu privire la bunele practici aplicate pentru promovarea proceselor electorale transparente şi nevoia de a angaja publicul larg într-un dialog deschis cu privire la problemele relevante din domeniul electoral.

În cadrul discuţiilor, oficialii AEP şi-au manifestat deschiderea de a oferi suport organizaţiei Promo-LEX şi de a pune la dispoziţia reprezentanţilor acesteia orice informaţii şi date care pot să contribuie la îmbunătăţirea proceselor electorale democratice din Republica Moldova.

Promo-LEX este o organizaţie neguvernamentală a cărei misiune este dezvoltarea democraţiei în Republica Moldova, prin promovarea şi apărarea drepturilor omului, monitorizarea proceselor democratice şi consolidarea societăţii civile.