Publicat: 27 Iunie, 2019 - 13:08
Share

Ministerul Finanţelor Publice, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, organizează, în lunile iulie şi august, întâlniri cu contribuabilii, precum şi cu distribuitorii şi unităţile acreditate de service pentru AMEF. În cadrul întâlnirilor, toate întrebările contribuabililor cu privire la tema  "Case de marcat: facilităţi, obligaţii, termene" vor primi un răspuns adecvat din partea specialiştilor ANAF. 
        
        În luna iulie, întâlnirile cu contribuabilii sunt programate astfel: 
- în 22 iulie, ora 14.00, la sediul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti, 
- în 25 iulie, ora 14.00, la sediul Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili 
- în 30 iulie, ora 14.00, la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Ploieşti. 

De asemenea, în luna august, ANAF organizează trei întâlniri cu distribuitorii şi unităţile acreditate de service pentru aparatele de marcat electronice fiscale, conform următoarei planificări: 
- 1 august 2019, ora 14.00, la sediul DGRFP Bucureşti 
- 5 august 2019, ora 14.00, la sediul DGAMC 
- 8 august 2019, ora 14.00, la sediul DGRFP Ploieşti 

Invităm contribuabilii interesaţi să utilizeze Formularul de Contact, disponibil pe site-ul instituţiei, pentru a se înscrie la întâlnirile organizate. Precizăm că înscrierea se realizează în limita locurilor disponibile. 

Lunar,  Agenţia Naţională de Administrare Fiscală organizează întâlniri cu contribuabilii, la nivel naţional, în care sunt abordate teme fiscale de interes. Lista întâlnirilor organizate de ANAF poate fi accesată la următorul link https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/servicii_anaf.htm. 

Serviciul comunicare, relaţii publice şi mass media