19 ianuarie 2022

Întâlniri eveniment cu personalităţi de anvergură mondială, în noul sezon Garantat 100%

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Singurul muzician din lume care a câştigat Premiul Grammy, în acelaşi an, atât pentru jazz cât şi pentru muzică clasică, trompetistul şi compozitorul Wynton Marsalis este primul invitat al lui Cătălin Ştefănescu, în deschiderea sezonului 44 al emisiunii „Garantat 100%”. Duminică, 3 octombrie, ora 23.00, la TVR 1.

La împlinirea a 22 de ani de existenţă, emisiunea „Garantat 100%” începe în forţă un nou sezon. Personalităţi de anvergură mondială povestesc, în exclusivitate pentru „Garantat 100%”, la TVR 1, momente memorabile din vieţile şi din carierele lor.

„În toamna aceasta, deschidem sezonul cu numărul 44, oferindu-le tuturor celor care ne vor urmări la TVR 1 o serie de întâlniri-eveniment, reafirmându-ne felul de a înţelege ideea de televiziune publică. În anul la capătul căruia Televiziunea Română va împlini 65 de ani”, punctează Cătălin Ştefănescu, realizatorul şi moderatorul „Garantat 100%”.

Wynton Marsalis, trompetistul, compozitorul, directorul artistic al Jazz at Lincoln Center este singurul muzician din lume care a câştigat Premiul Grammy, în acelaşi an, atât pentru jazz, cât şi pentru muzică clasică. Alături de Premiul Pulitzer pentru muzică, stau multe alte premii, onoruri, distincţii academice primite în Statele Unite ale Americii şi în Europa, ca forme de recunoaştere a unei cariere artistice excepţionale. La „Garantat 100%”, Wynton Marsalis povesteşte, plin de însufleţire şi de emoţie, evenimente importante din viaţa sa, de la conflictele de stradă ale copilăriei şi adolescenţei, la activitatea militantă pentru drepturile omului, şi de la marile întâlniri şi momente de cotitură ale parcursului său profesional, până la divergenţele de opinii pe care le-a avut cu alte personalităţi artistice recunoscute în întreaga lume. Dialogul lui Cătălin Ştefănescu cu Wynton Marsalis poate fi văzut în prima ediţie a noului sezon „Garantat 100%”, pe 3 octombrie, de la ora 23.00, la TVR 1.

„Actriţa Charlotte Rampling, o artistă cu o reputaţie cu totul deosebită, câştigată de-a lungul anilor în cinematografia de artă, atât în Marea Britanie, Franţa, Italia, cât şi peste Ocean, ne face cinstea unei întâlniri-eveniment, filmată în Catedrala Evanghelică de la Sibiu. Invitata noastră rememorează perioadele de colaborare cu mari regizori ai cinematografiei mondiale, de la Luchino Visconti şi Liliana Cavani, la Woody Allen, Sidney Lumet şi Alan Parker”, ne dezvăluie Cătălin Ştefănescu un alt star invitat al noului sezon „Garantat 100%”.

Una dintre cele mai apreciate voci ale scenei de blues-rock, cântăreaţa şi compozitoarea Beth Hart va fi interlocutoarea lui Cătălin Ştefănescu într-o altă emisiune-eveniment pe care TVR 1 o va oferi telespectatorilor în noua serie de premiere „Garantat 100%”.

Promo sezon nou Garantat 100%, aici: https://www.youtube.com/watch?v=rNKgctS73LQ