Publicat: 8 August, 2012 - 12:07

Cursa charter RO5294, Tenerife – București, planificată să decoleze ieri, 07 August 2012, ora 13:00 (ora locală Tenerife) de pe Aeroportul din Tenerife și să aterizeze la București la ora 21:20 (ora locală) este încă la Tenerife din cauza unor probleme tehnice.
Aeronava Airbus 310 care trebuia să efectueze zborul Tenerife – București cu 204 pasageri la bord se află de ieri pe Aeroportul din Tenerife din cauza unor probleme tehnice ce nu au putut fi remediate pe loc. O echipă tehnică va fi trimisă astăzi la Tenerife pentru a remedia defecțiunea.

Pasagerii zborului RO5294 au fost cazați peste noapte, la hotel, costurile fiind suportate de Compania TAROM.

Compania TAROM regretă disconfortul creat pasagerilor de această situaţie şi depune toate eforturile posibile pentru a remedia problema în cel mai scurt timp.

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor săi acces la mai multe destinaţii şi conexiuni. TAROM este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000.