Publicat: 20 Iulie, 2012 - 12:49

75 de expozanti care propun solutiile de business smart ale momentului, 30 de

speakeri internationali de elita, peste 70 de sesiuni cu experti de top ai industriei de internet&mobile, 10 seminarii industry focus, gazduite pe trei scene, sunt elementele care se reunesc timp de trei zile intr-un concept unic pe piata locala. Contextul creionat astfel devine sursa necesara pentru companiile si managerii care vor sa creasca profitabilitatea business-ului pe care-l conduc prin prezenta in online, indiferent de industria de care apartin.

 Conceput pentru a facilita interactiunea dintre dezvoltatorii de solutii cu aplicabilitate in online si managerii structurilor care le pot necesita, Internet&Mobile World are o puternica dimensiune aplicata. 75 de companii expozante ofera dimensiunea concreta si contextul necesar generarii de noi proiecte de business. Acestea propun solutii care pot ajuta un business sa  creasca prin solutii de digital marketing, social media, web 2.0, content management, connectivity, hosting &  infrastructure, online security, eCommerce, mobile apps, web design & development.
 
Expo-conferinta va reuni pe parcusul celor trei zile peste 30 de speakeri internationali si locali de top, profesionisti care prezinta cele mai actuale tendinte, cu aplicabilitate in business, din domenii precum digital marketing, social media, online security, e-services & e-government. Trei sali de conferinta vor gazdui seminarii si dezbateri unde accentul va merge catre case study-uri, campanii, solutii inspirationale, aplicate, cu abordari cat mai eficiente, pentru companii din gama complexa a celor mai dinamice industrii ale momentului.
 
Reprezentantii Facebook au programat un seminar exclusivist pe teme aplicate de business, conceput si dedicat pentru marketing manageri. In acelasi cadru, membrii Google Londra vor sustine o sesiune cu insight-uri pretioase pentru reprezentantii mediului de business.

Internet&Mobile World asteapta in cadrul primei editii peste 3000 de vizitatori - 2700 de reprezentanti din mediul de business si 300 de dezvoltatori de aplicatii de online si mobile.

Accesul se face pe baza de preinregistrare, iar biletele pot fi procurate online in perioada 19 iulie - 21 septembrie.