Publicat: 27 Februarie, 2012 - 16:45

4CULTURE Internship are o durata de maximum 12 săptămâni (începând cu 1 Martie 2012), cu posibilitate de angajare part-time sau full-time în funcția de coordonator de proiecte.

Perioada de internship nu include remuneratie.

Lucrul in cadrul Asociatiei 4CULTURE, precum si oportunitatea de a face parte din echipa ce organizeaza EXPLORE DANCE FESTIVAL si proiectul JARDIN D’EUROPE ofera posibilitatea de initiere in coordonarea de proiecte europene, in parteneriat cu organizatii si institutii din Romania si strainatate, participarea la intalniri si dezbateri internationale, ca reprezentant al 4CULTURE.

Cerinţe:
- studii superioare, absolvite cu diploma de licenta;
- cunoasterea excelenta a limbii engleze (cunoasterea limbii franceze si/sau germane constituie avantaj in procesul de selectie);
- cunoastere si interes pentru mediile de creatie artistica contemporana (din Romania si strainatate);
- bune cunostinte de operare PC;
- excelente abilitati de comunicare si lucru in echipa, creativitate, perseverenta, rezistenta la munca in condiţii de stres, adaptabilitate, initiativa, flexibilitate, atitudine pozitiva si capacitate de gestionare a termenelor limita.

Atributii:
- candidatul admis va intocmi, conform cerintelor, documentele interne si externe necesare implementarii proiectelor Asociatiei 4CULTURE;
- va comunica cu artistii beneficiari si partenerii proiectelor pentru stabilirea tuturor detaliilor;
- va participa, alaturi de ceilalţi membrii ai Asociatiei 4CULTURE, la buna desfasurare a activitatilor.