Publicat: 17 Septembrie, 2019 - 14:24
Share

Data de 24 septembrie este ziua în care companiile de transport de sub tutela Ministerului Transporturilor sărbătoresc Ziua Libertăţii de Mişcare (ZLM). Pentru al cincilea an la rând, CFR Călători marchează această zi prin organizarea unui concurs de fotografie despre plăcerea călătoriei cu trenul şi despre mobilitate.

Dacă ai cel puţin 16 ani şi doreşti să participi la concursul ZLM trebuie să trimiţi fotografii originale care să promoveze ideea libertăţii de mişcare cu trenul, la adresa presa@cfrcalatori.ro, încărcate pe un link, prin intermediul oricărui portal de transmitere de fişiere (precum https://ro.filemail.com/, https://wetransfer.com/ etc.).

Concursul se va derula de la data de 24 septembrie 2019, ora 00:00 până la data de 30 septembrie 2019, ora 12:00.

După încheierea concursului, CFR Călători va realiza un Top 10 al celor mai bune imagini, iar imaginea nr. 1 din top va fi premiată cu 2 bilete de călătorie cu trenul în Europa - Interrail Global Pass (pentru persoana câştigătoare + însoţitor), cu valabilitate de o lună, la clasa 1.

Biletul Interrail Global Pass permite efectuarea unui număr nelimitat de călătorii în 31 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia. Data începerii călătoriei cu Interrail Global Pass poate fi stabilită cu o anticipaţie maximă de 90 de zile de la momentul ridicării biletelor de la sediul CFR Călători din Bucureşti (cel mai târziu 29 noiembrie 2019). De asemenea, biletul poate fi utilizat şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

Regulamentul de participare la concursul de fotografie ZLM 2019 şi detalii despre celelalte premii sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro precum şi pe linkul http://s9.ro/rki.

Despre CFR Călători:
Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiţii ecologice şi de siguranţă. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de calitate de transport feroviar de pasageri, cu un angajament faţă de societate în sensul garantării accesibilităţii pentru toate categoriile de cetăţeni.
 

Tag-uri Institutii: