Publicat: 1 August, 2016 - 16:02
Share

club, mai multe persoane care tulburau ordinea publică, adresau injurii și expresii jignitoare personalului de pază. 
    Jandarmi ieșeni au intervenit pentru restabilirea ordinii publice, iar după conducerea la poliție și  stabilirea identității, persoanele în cauză, în număr de 6, au fost sancționate contravențional, fiecare cu amendă în valoare de 1500 lei..

    În seara zilei de sâmbătă, 30 iulie a.c. în jurul orei 23.30, în urma unui apel 112, jandarmii ieșeni s-au deplasat pe str. Ciurchi din mun. Iași, unde un cetățean a reclamat un grup de persoane care tulbură ordinea publică, o parte dintre acestea consumând și băuturi alcoolice. La fața locului cele reclamate     s-au confirmat, jandarmii au restabilit liniștea publică, două persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 700 lei.

În dimineața zilei de sâmbătă, 30 iulie a.c. în jurul orei 07.30, în urma unui apel telefonic, un echipaj de jandarmi s-a deplasat la Spitalul Sf. Spiridon din Iași, unde un bărbat adresa injurii și expresii jignitoare personalului medical.
Jandarmii au intervenit pentru restabilirea ordinii, iar după stabilirea identității,  bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 lei. 

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţe 112.