Publicat: 7 Octombrie, 2012 - 18:22
Share

Cu cinci unităţi de producţie, dintre care două inaugurate în ultimul an, Symmetrica a devenit principalul producător local de pavele şi borduri, cu o acoperire geografică de 80%, comparativ cu 30% în prima parte a anului trecut.

“Prin cele cinci capacităţi de producţie pe care le deţinem acoperim 80% din teritoriul ţării, livrând produse la preţuri competitive în Moldova, Muntenia, Dobrogea şi Transilvania. Estimăm că putem livra în întrega ţară, menţinând cea mai bună ofertă, prin inaugurarea a încă 2 – 3 noi unităţi de producţie”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica.

Acesta a subliniat că extinderea Symmetrica prin construirea de noi fabrici ar putea avea loc în condiţiile în care piaţa va continua să crească în ritmul de până acum.

„Dacă până în luna aprilie 2011 livram produse pentru aproximativ 30% din suprafaţa ţării, Moldova fiind principala regiune către care ne îndreptam, odată cu deschiderea fabricilor din Bolintin Vale (în apropiere de Bucureşti – 2011), Prejmer (Braşov – martie 2012) şi Şintereag (Bistriţa Năsăud – iulie 2012) ponderea a urcat la circa 80%”, a mai spus Sebastian Bobu.