Publicat: 22 Noiembrie, 2017 - 13:56
Share

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, a carui subsidiara in Romania este Intrarom, a furnizat companiei - Zakład Obsługi Systemu Monitoring m. Sf. Warszawy (ZOSM), responsabila cu sistemul de servicii de de monitorizare din Varșovia - sistemele sale de acces si transmisiuni punct la punct precum si punct la multi-punct, de ultimă generație, pe unde radio, împreună cu sistemul de management asociat, pentru a răspunde nevoilor exigente de interconectare, necesare retelei de  supravegherea video a orașului Varșovia.

Mai precis, Intracom Telecom, in parteneriat cu Xentia, un distribuitor de solutii si sisteme de supraveghere precum si acces si transmisiuni in banda larga, a contribuit la renovarea si extensia graduala a retelei ZOSM inca din anul 2015. Echipamentele radio de acces si transmisiuni (WiBAS™-OSDR, OmniBAS™ si StreetNode) ale Intracom Telecom impreuna cu sistemului de management corespunzator acestor echipamente (uni|MS™), au permis crearea unei retele de inalta performanta si securitate, conectand 425 de camere video instalate in 18 districte ale Varsoviei. Aceasta retea furnizeaza un serviciu de supraveghere continuu pentru cele mai sensibile zone ale capitalei. 

ZOSM Varsovia a selectat echipamentele Intracom Telecom ca urmare a unei licitatii publice, dupa o sesiune extensiva de testare a acestora din punct de vedere al capacitatii de suport si transport a traficului necesare camerelor IP de inalta definitie, controlate de catre cele 15 centre de supraveghere situate in centrele districtuale precum si comisariatele politiei. 

Echipamentele de acces si transmisiuni in unde radio ale Intracom Telecom oferă Poliției Metropolitane din Varșovia informații cu privire la infracțiunile și alte evenimente care apar în zonele acoperite de sistemul de supraveghere. Este demn de subliniat si faptul că echipamentele au fost instalate și utilizate pentru a acoperi nevoile de supraveghere și trafic de date ale ZOSM în timpul summitului NATO de la Varșovia din 2016.

Jacek Łukomski, șeful departamentului tehnic al ZOSM, a declarat: "Suntem încântați că am selectat partenerii potriviți care adresează siguranța publica ca o prioritate de vârf și care ne-au ajutat să construim o rețea care asigura transmiterea evenimentelor infracționale în timp real, imbunatatind gradul de securitate fizică pentru cetățenii din orașul nostru. Exploatand portofoliul wireless SON integrat al Intracom Telecom precum și suportul implementării oferit de Xentia, am reușit să implementăm cu ușurință camerele de luat vederi în toate locațiile necesare."

Dl. John Tenidis, Director de Marketing al Portofoliului de Soluții Wireless al Intracom Telecom, a comentat: "Intracom Telecom a investit în oferta de capabilități avansate ale rețelelelor cu microunde aplicabile sistemelor de securitate. Suntem încântați să colaborăm cu Xentia și ZOSM in Varșovia și așteptăm cu nerăbdare să contribuim cu produsele și serviciile noastre si cu ocazia altor proiecte critice viitoare".
Despre Intracom Telecom 
Intracom Telecom este un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, care activează de peste 40 de ani pe piață. Intracom Telecom dezvoltă soluții inovatoare în domeniile small-cell, transmisiuni wireless și acces wireless de bandă largă, implementând cu succes în întreaga lume sistemele sale radio point-to-point și point-to-multipoint bazate pe cele mai avansate tehnologii IP. Mai mult, societatea oferă un portofoliu competitiv de soluții software generatoarea de venituri pentru operatorii telecom și o gamă completă de servicii IT&C, concentrându-se inclusiv asupra unor domenii precum Big Data, rețele convergente sau cloud computing de tip privat, public sau guvernamental. Compania investește susținut în activitatea de cercetare-dezvoltare, dezvoltând produse de ultimă generație și soluții integrate capabile să asigure îndeplinirea cu succes a cerințelor clienților. Peste 100 în mai mult de 70 de țări la acest moment au ales Intracom Telecom pentru tehnologiile sale de ultimă generație. Compania are peste 1.800 de angajați și deține subsidiare în Europa, Rusia și CSI Orientul Mijlociu și Africa, Asia și America de Nord. Pentru mai multe informații, vizitați www.intracom-telecom.com
Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 250 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii. 
Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.
About Xentia
Xentia Sp. z oo was established in 2010 in response to market demand for innovative, yet proven technologies in the telecommunications industry and video monitoring systems. We are focused specialists with many years of experience in the field of radio broadcasting, CCTV, automation, network equipment, and also in terms of obtaining EU funds. This knowledge allows us to provide our customers with professional services for investment planning, support in obtaining sources of financing and supervising the execution of the task. Our big advantage is the comprehensive knowledge and experience in designing, building and servicing the transmission system. We have many years of experience in implementing radio links in the band licensed and released. Consistently since the beginning of Xentia we follow the principles that ensure sustainable development and recognition in the industry. For more information please refer to webpage: www.xentia.pl