Publicat: 29 Decembrie, 2014 - 13:39
Share

Premierul Victor Ponta se află, luni, la Palatul Cotroceni, unde preşedintele Klaus Iohannis discută cu miniştrii Apărării, de Interne, şi Externe.

Surse oficiale au afirmat că Victor Ponta a plecat spre Palatul Cotroceni imediat după şedinţa de guvern.

Administraţia Prezidenţială a anunţat, anterior, într-un comunicat de presă, că la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis, luni şi marţi au loc, la Palatul Cotroceni, o serie de întâlniri ale şefului statului cu miniştrii Gabriel Oprea, Mircea Duşă şi Bogdan Aurescu.

Sursa citată a menţionat că, ”la invitaţia preşedintelui României, Klaus Iohannis se desfăşoară, luni şi marţi, la Palatul Cotroceni, o serie de întâlniri între preşedinte şi miniştrii Afacerilor Interne, Apărării Naţionale şi de Externe.

”Se discută domeniile de care preşedintele este direct responsabil, securitate naţională, apărare şi politică externă, în cadrul unei prime luări de contact cu activitatea miniştrilor Gabriel Oprea, Mircea Duşa şi Bogdan Aurescu, şi a celor trei ministere pe care le conduc”, se mai precizează în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

În cursul zilei de luni au loc întâlnirile cu miniştrii de Interne şi Apărare, în timp de întâlnirea cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu va avea loc marţi.