Publicat: 8 Decembrie, 2019 - 16:15
Share

La finalul fiecărui an, cea mai cunoscută emisiune tv dedicată tinerilor din Prahova, Generația lui John, trage linie și nominalizează!  Este timpul să intri pe site, acolo unde sunt votați chiar acum cei mai faini, relevanți și ieșiți din comun invitați care au avut oportunitatea de a se așeza pe scaunul de invitat si de a povesti despre visuri, frici, dar mai ales pentru a dezbate cele mai provocatoare teme pe care John Cristea, realizatorul emisiunii, continuă să le lanseze cu dorința de a fi portavoce pentru tineret.

 

Invitatul anulul 2019 este titlul pe care comunitatea formată în jurul emisiunii Generația lui John are șansa să îl acorde prin vot. Așadar, invitatii nominalizați sunt votati chiar în acest moment pe generatialuijohn.ro. Telespectatorii au dreptul la un singur vot pe zi, iar votarea se încheie pe data de 18 decembrie. La finalul acestei campanii de votare, în cadrul evenimentului Gala Generația lui John organizată în mall Ploiești Shopping City, se anunță invitatul cel mai votat din emisiune.

 

În anul 2019, Generația lui John a găzduit invitați care sunt: vloggeri, scriitori, dansatori, creatori de modă, voluntari, fondatori de proiecte online si offline, antrenori de fitness, floriști, fotografi, debateri, make up artiști, elevi, profesori, lucrători de tineret etc. Printre cei mai populari putem aminti nume precum: Cristina Almășan (vlogger), Toma Agatha (artist local), Corina Popa (fondator “Școala de gramatică”, Ana Nedelcu (președinte FJT Prahova), Ciprian Dafinescu (vlogger ploieștean) și Iulian Șerban (ultramaratonist).

Tot în cadrul campaniei “Invitatul anului 2019”, pentru al treilea an consecutiv, părinții copiilor de gimnaziu pot aplica pentru Bursa Generația lui John. În colaborare cu Școala Internațională Spectrum Ploiești, Generația lui John oferă o bursă în valoare de peste 10.000 euro, bursă care cuprinde 4 ani de școlarizare în sistem privat pentru un elev de gimnaziu. Detalii și înscrieri pe generatialuijohn.ro

 

Votează invitatul anului 2019, vino la Gala Generația lui John din Ploiești Shopping City de pe 18 decembrie și fii portavoce pentru tineret!

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: