Publicat: 5 Martie, 2012 - 10:57
Share

Vicepreşedintele PSD, Ioan Chelaru, a semnat următoarea declarație de presă:
”Conducerea PDL Neamț a anunțat că va face în perioada următoare o Cartă Neagră a privatizărilor făcute de PSD acum 12 ani. Nu, nu vă joacă ochii feste, chiar așa au spus: acum 12 ani!

Pinalti a mai glăsuit că din cauza acestei „monstruoase moșteniri” o duc nemțenii atât de greu azi. Obrazul lui Pinalti este atât de gros, încât nu mai realizează nici penibilul unei astfel de afirmații, nici credibilitatea zero cu care este ea acreditată. Între 2004 și 2012, potrivit unei aritmetici de gimnaziu, domnule primar, au trecut 8 ani. 8 ani de zile în care v-ați înbuibat din bugetul local după bunul plac. Ați avut 8 ani de zile în care ar fi trebuit să faceți viața nemțenilor mai bună și în loc de asta avem: telegondolă inutilă și contruită într-o rezervație naturală, echipă de fotbal fără palmares, parcări contruite de sponsori ai partidului din care faceți parte, 2 televiziuni private: Unu TV şi Giga TV, lot din parcul central scos din domeniul public al statului pentru a putea fi dat altui prieten PDL (acum în insolvență) să facă o crâșmă, drumuri pline de hârţoape, un raport al Curții de Conturi plin cu neregulile primăriei pe care o gestionați și, nu în ultimul rând o declarație de interese din ce în ce mai curată, după ce “vindeți” firmele către apropiați.

Că doar se apropie alegerile și trebuie să fiți curat ca lacrima, nu? Și astfel, domnul Pinalti speră să „îi mai facă” încă odată pe nemțeni, să îi mai păcălească odată cu demersuri ca această Cartă Neagră a privatizărilor PSD și să mai câștige un nou mandat de primar, pentru a își putea continua nestingherit afacerile cu statul și devalizarea bugetului local, întru folosul propriilor conturi. Pardon, al conturilor celor care se zice ca ar fi cumpărat firmele lui. De parcă nemții mai pot fi păcăliți de acești mafioți portocalii care le-au luat până și speranța unui trai decent. Apropo, nemții, și nu numai ei, ar fi curioși să știe, cât din această Cartă Neagră îi este dedicată prietenului de politică și de afaceri al domnului Ștefan, UNPR-istul-șef, Culiță Tărâță, vajnic și proaspăt candidat la președinția Consiliului Județean Neamț?”