Publicat: 25 Iunie, 2012 - 09:50
Share

"Speță: Un om, o hărțuire de 8 ani în instanță, o condamnare definitivă la o pedeapsă privativă de libertate, o tentativă disperată de sinucidere, cu martori neutri care pot confirma autenticitatea ei, o operație reușită și un diagnostic dat de o echipă de doctori profesioniști care au salvat mii de vieți și opiniile, din păcate publice ale acestei doamne Macovei care împrăștie venin și atunci când tace" a declarat senatorul PSD, Ioan Chelaru.

Prezentăm declarația de presă a senatorului PSD:
"Doamna, cu îngăduință fie spus, Macovei și-a dat cu părerea, evident neîntrebată, exprimându-și dubiile personale despre diagnosticul dat de un doctor anchetat (evident vinovat în ochii ei), de altfel un specialist cu recunoaștere internațională. A mai vorbit de demisia unui ministru, de anchete pentru vizite ilegale la spital ale apropiaților acelui om, despre deținuți și zile care se scad din pedeapsă (halal fost ministru al justiției).
Luând în considerare afirmațiile ei din ultimele zile legate de Adrian Năstase, ura pe care o afișează față de acest om, veninul care se revarsă cu fiecare frază pe care o formulează, o somez public să facă un act de curaj și să comunice care este adevăratul motiv al acestei uri. Ce i-a făcut Adrian Năstase? Cât, când și cum a rănit-o personal, să îl transforme într-un dușman? Căci numai un afront personal poate explica inumanitatea de care dă dovadă. Căci altfel, dacă ar fi să îi urmăm logica, ar fi la fel de înverșunată împotriva oricărei persoane publice anchetate vreodată: Videanu, Băsescu, Apostu, etc
Sunt convins că ar fi preferat să vadă sânge, motiv pentru care detestă că în pofida stării în care se afla și intins pe targă, Adrian Năstase era mai domn decât o să fie ea vreodată.
O dată în viață trebuie să fiu de acord cu Mihai Răzvan Ungureanu – e momentul să dăm jos din politică românească oamenii din Neanderthal, iar dubioasa Macovei ar trebui să fie primul exemplu".