Publicat: 27 Aprilie, 2012 - 13:04
Share

"Astăzi asistăm împreună la ceea ce trebuie să fie sfârşitul unei perioade extrem de triste pentru toţi românii, în care toate aşteptările şi speranţele au fost înşelate de o putere autistă", a declarat vicepreşedintele PSD, Ioan Chelaru.

Prezentăm declaraţia de presă a vicepreşedintelui PSD:
 
"Dezastrul în care veţi lăsa ţara începând de astăzi este, din multe puncte de vedere, fără precedent. În urma guvernării voastre rămân venituri reduse la limita insuportabilului, pensii tăiate, şomaj, corupţie, hoţie, prostie, incompetenţă, ticăloşie, laşitate, bogăţii naţionale cedate pe nimic, învrăjbire, distrugere, un stat în disoluţie, spitale închise, şcoli abandonate şi alte contra-performanţe istorice!
 
Aţi sperat în ultima vreme într-o soluţie salvatoare venită de la “pleaşca” voastră, dar, încet-încet, vă daţi seama că toate promisiunile de mai bine pentru voi şi scenariile şoptite pe la colţuri, nu sunt decât nişte minciuni ieftine, pe măsura aceluia care le emite.
 
Cei mai mulţi dintre voi, cuprinşi de frică, n-aţi găsit niciodată curajul de a spune public ceea ce ştiţi că se întâmplă cu adevărat şi recunoaşteţi cu jumătate de gură doar în discuţiile private.
 
Iată că astăzi aveţi o ultimă şansă să spuneţi şi să votaţi ce credeţi cu adevărat. A venit momentul să vă retrageţi, să vă asumaţi absolut tot ce aţi făcut.
 
Ridicaţi-vă din bănci, ca nişte bărbaţi politici adevăraţi şi nu mai ţineţi cont de degetul care vă arată, ca la o turmă oarecare, direcţia de urmat. Trimiteţi acasă un guvern care în doar 2 luni a reuşit să dea pe nimic bogaţii naturale şi care pregăteşte înstrăinarea păguboasă a tot ce a mai rămas mai de preţ în România.
 
Aveţi şansa de a vă spăla, parţial, păcatele unei guvernări mincinoase, profund corupte şi ticăloase. Aveţi şansa de a reda România românilor şi de a trimite la lada de gunoi a istoriei un fel de politică ce nu trebuie să mai apară vreodată, spre binele nostru comun.
 
Gândiţi-vă, în ultimul ceas, la românii de bună credinţă care v-au votat, la binele părinţilor şi al copiilor voştri, la viitorul acestei ţări şi votaţi pentru demiterea acestui guvern, mergeţi acasă, renunţaţi de bună voie la politică, iar peste 20 de ani nu voi mai avea motive să rescriu acest apel către voi…"