Publicat: 12 Septembrie, 2013 - 17:07
Share

Vicepreşedintele PSD, Ioan Rus, crede că atacurile din ultimele zile pe care le-a avut Crin Antonescu la adresa Guvernului fac parte dintr-un plan bine pus la punct.

Dacă se continuă aşa, spune fostul ministru de interne, răspunsul PSD trebuie să fie unul sec şi extrem de ferm şi îl avertizează pe preşedintele Senatului că această greşeală i-ar putea fi fatală.

"Faptul că a ales un moment acum valorizând şi eventuale erori ale primului ministru, sau neconcordanţe, sau aşa, mi se pare că avea un gând ascuns, că grupul lui de consilieri vrea să să speculeze ceva care nu este în sens constructiv. După părerea mea eroarea îi va fi fatală, dacă e aşa”, a spus Ioan Rus.


Președintele Senatului, Crin Antonescu, a lansat, joi, atacuri dure la adresa co-preşedintelui USL Victor Ponta, pe care l-a acuzat că a început "un joc parşivel" în cazul Roşia Montană.

Antonescu a declarat, în exclusivitate pentru Adevărul, că PNL a votat împotriva proiectului de la Roșia Montană întrucât există numeroase suspiciuni și fisuri în acest proiect, iar lipsa avizului de mediu este un motiv categoric.