Publicat: 28 Martie, 2013 - 20:02
Share
Pentru merite deosebite in nu se stie ce...


Fostul ministru de Interne Ioan Rus va candida pentru o funcţie de vicepreşedinte al PSD la Congresul din aprilie. Joi, delegaţii PSD Cluj la Conferinţa Judeţeană au adoptat chiar o rezoluţie de susţinerea a sa.

Cei peste 500 de delegaţi ai PSD Cluj participanţi la Conferinţa Judeţeană au adoptat, joi, cu unanimitate de voturi, o rezoluţie de susţinere a lui Ioan Rus pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD din partea Regiunii de Nord-Vest.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, care a fost reales, joi, în funcţie, a declarat că Rus a acceptat să candideze.

 "Cei peste 500 de delegaţi la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj au votat în unanimitate o rezoluţie de susţinere a lui Ioan Rus ca vicepreşedinte al PSD pe Regiunea de Nord-Vest la Congresul din aprilie. Am vorbit cu liderii filialelor judeţene ale PSD din cele şase judeţe ale Regiunii de Nord-Vest şi toţi au spus că îl vor susţine pe Ioan Rus, care a acceptat această candidatură", a spus Lăpuşan.

Ioan Rus a demisionat în iulie 2008 din funcţia de vicepreşedinte al PSD şi a rămas simplu membru al partidului. El deţinuse, anterior, şi funcţia de preşedinte al PSD Cluj. In 2012 a fost numit ministru de Interne, dar a demisionat dupa scandalul listelor de alegatori la referendumul de suspendare a lui Basescu.