Publicat: 2 Februarie, 2017 - 11:17
Share

Asociaţia Producătorilor de Polistiren Expandat din România (ROMEPS) a ales, in cadrul ultimei Adunari Generale, componenta actualului Consiliu Director al Asociatiei. Astfel, doamna Ioana Moraru, Director General al Swisspor Romania, este noul Presedinte ROMEPS. Domnia sa va indeplini prerogativele de directorat alaturi de domnii Serban Cazanisteanu, Director General al Mindo S.A. si Laurentiu Istrate, Director General Austrotherm Romania, numiti Vicepresedinti ai Asociatiei.  Consiliul Director va avea un mandat de 3 ani, cu incepere imediata, conform noilor reglementari aprobate de membrii ROMEPS.

"Le multumesc colegilor mei pentru votul de incredere pe care ni l-au acordat. Coordonarea activitatii ROMEPS reprezinta deopotriva o provocare si o responsabilitate. In actualul context national si european, este extrem de important sa intensificam comunicarea atat cu insitutiile reglementatoare, cat si cu beneficiarii lucrarilor de termoizolatie. Expertiza ROMEPS trebuie sa  fie impartasita atat la nivel de factori legislativi, cat si specialistilor executanti de lucrari de reabilitare termica. Doar printr-un efort comun putem atinge criteriile de performanta energetica pe care ne-o dorim", a declarat Ioana Moraru, Presedinte ROMEPS.

In 2017, ROMEPS se va concentra pe comunicarea si furnizarea de expertiza si know-how la nivel de autoritati locale prin organizarea unei serii de intalniri cu reprezentantii mai multor primarii din tara si din Bucuresti. De asemenea, va continua derularea programului Quality Control, care si-a demonstrat eficienta , in special in ultimii doi ani.