Publicat: 13 Octombrie, 2019 - 17:20
Share

​Președintele Klaus Iohannis participă duminică după-amiază, de la ora 16.00, la Timișoara, la Adunarea regională a organizațiilor PNL din vestul țării. Este primul eveniment electoral de la debutul oficial al campaniei electorale la care ia parte Iohannis, candidat PNL pentru un al doilea mandat la Cotroceni.

La Adunarea Regională PNL de la Timișoara, care are loc la Sala Polivalentă Constantin Jude, participă aproximativ 3.500 de liberali din Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Sâmbătă, în prima zi de campanie oficială, Klaus Iohannis a transmis pe Facebook că "adevărata schimbare în România vine prin votul tuturor românilor care cred în democraţie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare şi normalitate" şi că "prezenţa la vot în număr mare este esenţială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD".

El mai spune că, în calitatea de președinte, a folosit toate instrumentele democratice şi constituţionale "pentru a bloca PSD".

Campania pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie a început sâmbătă, cu 14 candidaţi la funcţia de şef al statului şi cu noi măsuri - pentru prima dată, românii din străinătate pot vota pe parcursul a trei zile sau prin corespondenţă. În cazul votului prin corespondență, plicurile cu opţiunea electorală trebuie să ajungă în România până în 7 noiembrie.

Tag-uri Nume: