Publicat: 8 Decembrie, 2014 - 18:31
Share

Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un nou mesaj cu privire la alpiniștii Cristian Niculescu Țâgârlaș și Cosmin Andron care au ajuns pe vârful Carstensz Pyramid (4.884 metri) din Papua-Noua Guinee, unde au arborat drapelul României, dar şi unul pe care este scris "România lucrului bine făcut", sloganul de campanie al preşedintelui ales.

"România lucrului bine făcut este despre oameni, despre credința lor și despre eforturile pe care le depun zi de zi pentru a-și împlini idealurile. Pe 2 decembrie 2014, doi băimăreni au reușit ascensiunea Carstensz Pyramid de 4884 m situat în masivul Sudirman din insula Papua, fiind singurii români care au reușit parcurgerea integrală a acestui traseu prin junglă. Ajunși în vârf, au arborat, alături de drapelul național, un steag ca simbol al României lucrului bine făcut", a scris Klaus Iohannis. 

Alpiniștii Cristian Niculescu Țâgârlaș și Cosmin Andron au ajuns pe vârful Carstensz Pyramid (4.884 metri) din Papua-Noua Guinee. Cei doi alpiniști din Maramureș, odată ajunși pe vârf, au arborat drapelele României și municipiului Baia Mare.