Publicat: 9 Noiembrie, 2015 - 08:29
Share

Președintele Klaus Iohannis a postat pe pagina sa de Facebook, duminică seară, după vizita din Piața Universității, următorul mesaj:

"Am fost în seara aceasta în Piața Universității și am stat de vorbă cu oamenii. Am văzut foarte multă revoltă, dar și speranța că lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenți să aibă încredere și să rămână implicați, doar împreună putem face ca România să devină țara pe care ne-o dorim cu toții".

Asa cum a promis, preşedintele  Iohannis a ajuns, duminică seară, în Piaţa Universităţii, unde protestau peste o mie de persoane. Şeful statului a fost primit cu fluierături şi huiduieli. Oamenii au scandat "Ruşine, ruşine să vă fie", "Demisia, demisia" şi "PDL şi PSD, aceeaşi mizerie". După aproximativ 20 de minute, Iohannis a plecat din Piaţa Universităţii, în timp ce oamenii îi strigau "Înapoi".

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat din Piaţa Universităţii, după aproximativ 20 minute, în timp ce oamenii huiduiau şi strigau. Agenţii SPP au făcut cu greu faţă mulţimii. Oamenii au început să strige "Înapoi" în momentul în care au văzut că preşedintele se retrage din piaţă.

În cele mai puţin de 30 de minute cât a stat în Piaţa Universităţii, oamenii i s-au plâns de clasa politică, de "legile care i-au umilit şi jecmănit", iar şeful statului a primit şi scrisori cu revendicări de la manifestanţi.