Publicat: 16 Februarie, 2016 - 13:37
Share

În data de 16 februarie 2016 Senatorul Ionel Agrigoroaei, membru al Comisiei de Industrie şi Servicii a Senatului României a participat la ceremonia Premiilor Turismului European, organizată de Consliul European pentru Turism şi Comerţ (European Council on Tourism and Trade).
Cu această ocazie au fost premiate două hoteluri româneşti şi a fost evidenţiat potenţialul litoralului românesc.
Turismul românesc începe să fie din ce în ce mai cunoscut şi recunoscut în plan european şi internaţional.
Pe lângă frumuseţile naturale ale ţării şi calitatea industriei ospitalităţii, a hotelurilor noastre şi zona serviciilor începe să fie tot mai apreciată de către turiştii europeni.
Astfel lanţul de hoteluri ROYAL, cu hoteluri în Bucureşti şi Constanţa, a devenit primul grup hotelier din ţara noastră care a primit PREMIUL EUROPEAN DE CALITATE, în semn de recunoaştere a serviciilor excepţionale oferite de cele două centre de ospitalitate.
Ceremonia de înmânare a Premiului European de Calitate pentru Industria Hotelieră a avut loc la sediul Hotelului Royal din Bucureşti, în prezenţa corpului diplomatic acreditat în România, a reprezentanţilor Parlamentului României, a Senatorului Ionel Agrigoroaei-Comisia de Industrie şi servicii a Senatului, ai Academiei Europene de Turism, Consiliului European pentru Turism şi Comert-European Council on Tourism and Trade şi Institutului de Relaţii Internaţionale şi Cooperare Economică etc.
Prof.Dr. Anton Caragea, Preşedintele European Council on Tourism and Trade a apreciat eforturile deosebite al Grupului ROYAL pentru a oferii turiştilor cele mai bune conditii de cazare şi relaxare, dorinţa de a îmbunătăţii permanent experienţa de a fi cazat la hotelurile ROYAL şi mai ales pentru că a adus un plus de recunoaştere pentru turismul românesc şi hotelurile româneşti.
Premiul European de Calitate este o garanţie a serviciilor excepţionale şi a ospitalităţii pentru cei care trec pragul hotelului Royal din Bucuresti sau Constanţa.
Senatorul Ionel Agrigoroaei a prezentat importanţa promovării europene a potenţialului litoralului românesc, ori de câte ori avem hoteluri româneşti decorate şi apreciate în plan european şi prezentate în plan internaţional avem o oportunitate deosebită de promovare şi pentru litoralul nostru, pentru toţi cei care lucrează sau investesc în turism este un sprijin fără egal şi sunt recunoscător Consilului pentru Turism şi Comerţ pentru încrederea arătată ţării noastre, a concluzionat Senatorul Ionel Agrigoroaei.
Senatorul Ionel Agrigorioaei a participat apoi, alături de Ambasadorul Republicii Bolivariene a Venezuelei - Victor Carazo la decernarea premiilor pentru turismul românesc.
Directorul de Presă şi PR al Grupului ROYAL, dl. Alexandru Ion a prezentat principalele caracteristici ale celor două hoteluri ale grupului.
Hotelul ROYAL Bucureşti, localizat în centrul oraşului, cu 97 de camere luxos mobilate, perfect adaptate pentru călătorii de placere sau de afaceri şi mai ales conectate la toate tehnologiile moderne, permiţând comunicaţii rapide, esenţiale în secolul XXI.
La toate acestea se adaugă un restaurant cu 120 de locuri, cu bucătari de clasă care fac din fiecare masă o sărbătoare.
Hotelul din Bucureşti oferă şi facilităţi deosebite pentru întâlniri de afaceri, având şi două săli de conferinţe cu până la 120 de locuri, cu echipamente de transmisie şi difuzare de ultimă generaţie, care fac din orice eveniment o reuşită sigură.
Hotelul ROYAL din Constanţa oferă la rândul său oportunităţi de cazare, de nivel european, în zece camere tip garsonieră şi apartament şi peste 40 de camere, toate dotate cu mobilier elegant şi modern şi bucurându-se de toate facilităţile unui hotel de lux.
Constanta Hotel ROYAL este situat la 400 de metri de plajă şi în zona centrală a Constanţei, oferind deci atît plăcerea mării cât şi comoditatea oraşului.
Două zone de conferinţe, dotate modern şi spaţii largi, primitoare, oferă hotelului toate avantajele unui stabiliment cu adevărat european.
Dupa înmânarea oficială a PREMIULUI EUROPEAN DE CALITATE pentru hotelurile ROYAL din Bucureşti şi Constanţa, diplomaţii şi înalţii oficiali prezenţi sau bucurat de o masă specială, cu caracter european şi naţional şi de o degustare cu VINUL DIPLOMAŢILOR PENTRU 2016 de la CASA PANCIU.