Publicat: 13 Martie, 2018 - 12:13

Plutonierul major Timofte Ionuţ a reprezentat timp de peste 3 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 40 de competiţii sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt etc.), la care a obţinut rezultate notabile.

 

Weekend-ul trecut jandarmul montan a obţinut un nou rezultat remarcabil. S-a clasat pe locul întâi la semimaratonul "Run for Life" şi desfăşurat în Parcul IOR din municipiul Bucureşti.

Pasionat de sport, dar mai ales de alergare, jandarmul a intrat în competiţia care a reunit peste 400 de participanţi, la categoria - 18-34 ani - masculin (21 km).

Concursul a fost organizat în scop caritabil constituind o pledoarie pentru viaţă, sănătate, solidaritate umană şi susţinerea luptei împotriva maladiei secolului XXI: cancerul.

Subofiţerul va participa şi pe 31 martie a.c., la semimaratonul - "Intersport" Braşov, care va consta în parcurgerea unui traseu de circa 21 km, cu diferenţă de nivel de 600 m.

Plutonierul major Timofte Ionuţ îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean "Mircea cel Bătrân" Dâmboviţa din anul 2006 fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

Evenimentul sportiv organizat de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului are ca scop promovarea mişcării în aer liber, precum şi implicarea comunităţii într-o acțiune de strângere de fonduri pentru achiziţionarea unui videocolposcop, aparat necesar unor investigaţii suplimentare pentru pacientele al căror rezultat la testul Babes-Papanicolau nu a fost concludent. De asemenea, se are în vedere amenajarea compartimentului post-anestezie din cadrul Institutului Oncologic Fundeni pentru copiii cărora li se efectuează proceduri de RMN cu anestezie, respectiv, radioterapie cu anestezie.

Semimaratonul caritabil „Run for Life” a fost organizat în parteneriat cu asociaţiile Club Sportiv Ro, Club Maraton şi Elite Running. Evenimentul a fost prezentat de către Thea Haimovitz.

Semimaratonul caritabil "Run for Life" a fost susținut de către următorii parteneri media: agenția de știri Amos NEWS, Stiri.com, ziarele.com, Ziarul Lumina, TrinitasTV, Radio Trinitas, agenția de știri Basilica.
Toate acțiunile social-filantropice ale Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului sunt derulate de voluntari sub coordonarea atentă a Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru.
 

Tag-uri Nume: