Publicat: 8 Noiembrie, 2012 - 12:00
Share

 USL a prezentat simpatizanţilor, Miercuri, 7 Noiembrie candidatul din Colegiul 4 de Camera Deputaţilor din Cluj-Napoca, cartierele Mărăşti - Someşeni -Dâmbu Rotund - Centru pentru alegerile parlamentare din 9 Decembrie: conferenţiarul FSEGA, Irimie Popa. Evenimentul s-a desfăşurat în Complexul Expoziţional Expo Transilvania în prezenţa a 300 de simpatizanţi.

 Profesorii dr. Cristina Ciumaş şi Răzvan Nistor din cadrul FSEGA au participat la această lansare, anunţând că susţin candidatura universitarului Irimie Popa.

 La prezentare au mai participat şi dna. Aurelia Cristea, candidat al USL în colegiul 3 - Camera Deputaţilor şi dl. Mircia Giurgiu candidat al USL în colegiul 1 - Senat, Cluj-Napoca.

 'USL Cluj propune un candidat cu o experienţă profesională solidă, recunoscut atât în mediul universitar cât şi în cel economic pentru competenţele sale. Am convingerea că dl. Irimie Popa va reprezenta cu succes Clujul în Parlamentul României şi va încerca să rezolve cât mai multe, din problemele Colegiului 4' a declarat dl. Remus Lăpuşan, Preşedintele PSD Cluj.

 Conferenţiarul Irimie Popa i-a asigurat pe clujeni că nu-i va dezamăgi niciodată şi că le va sta mereu la dispoziţie: 'Vă asigur că niciodată nu vă voi dezamăgi şi vă voi reprezenta cu mândrie. Am intrat în această competiţie electorală, pentru a construi proiecte, pentru a îmbunătăţi activitatea legislativă. Nu voi face niciodată compromisuri şi vă stau la dispoziţie în orice moment'.