13 august 2022

ISU Cluj găzduieşte etapa zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă

The woman works at home and uses a smart phone and a notebook laptop computer. Silhouette of a busy woman. She holds and using phone.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Avram Iancu” al judeţului Cluj va organiza în perioada 7-8 iulie 2022 etapa zonală a concursurilor destinate Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă. Astfel, la sediul Detaşamentului din Turda vor fi prezenţi pompieri de la cinci inspectorate din partea de nord-vest a ţării.

La competiţie vor lua parte inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din judeţele Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Maramureş, Satu Mare şi Cluj. Startul festiv al întrecerii va avea loc joi, 7 iulie, de la ora 8:30 în curtea Detaşamentului de Pompieri Turda. Nu lipsesc tradiţionalele probe Scara de fereastră, Ştafeta 4×100 metri, Pista cu obstacole pe 100 de metri şi Realizarea dispozitivului de intervenţie cu motopompa.

Concursul se va desfăşura după următorul program:

Joi, 7 iulie 2022

8:30 – Festivitatea de deschidere (În incinta subunităţii din Turda)
9:30 – Desfăşurarea probei Scara de fereastră (În incinta subunităţii din Turda)
16:00 – Ştafeta 4×100 metri (În incinta Stadionului „Arieşul” din Turda)

Vineri, 8 iulie 2022

8:45 – Desfăşurarea probei pista cu obstacole pe 100 de metri (În incinta Stadionului „Arieşul” din Turda)
11:15 – Realizarea dispozitivului de intervenţie cu motopompa (În incinta Stadionului „Arieşul” din Turda)
13:30 – Festivitatea de premiere şi închiderea concursurilor.

Desfăşurarea acestor concursuri reprezintă un eveniment important pentru unitatea noastră. Competiţia este una de anduranţă şi rezistenţă, iar pompierii se pregătesc temeinic, cu mult timp înainte, pentru a participa. Îi asigurăm pe participanţi că ISU Cluj a luat toate măsurile pentru a organiza concursul aşa cum se cuvine şi le urăm pe această cale mult succes tuturor participanţilor!

Compartimentul Informare şi Relaţii publice

Sursa foto Pixabay